Uitslagen

Zaterdag 16 Mei was het voor Saskia van den Elzen, Nicole van den Elzen en Anne van Lier de eerste ponyselectie van kring Hart Van Brabant.
Alle drie de dames reden mee en niet onverdienstelijk.
Saskia wist in het A-L springen met haar pony Winnie foutloos te blijven waarna ze in de barrage lekker mocht gaan crossen wat haar helaas één balkje opleverde, maar toch een mooi begin van de springselectie!
Ook met de dressuur wist ze te scoren want in de A-L2 behaalde ze met haar pony Winnie in de tweede proef een eerste plaats.
Anne van Lier reed met haar pony Luna in het D-M. Ze heeft een mooi rondje gesprongen maar helaas acht strafpunten.
Nicole van den Elzen behaalde met haar pony Iwan in de selectieproef van het C-L2 ondanks een groot puntenverschil een mooi gemiddelde van 181 punten.
__________________________________________________________
In het outdoor seizoen van 2014 waren al onze leden weer zeer succesvol.
Met als absolute hoogtepunt dit seizoen dat Saskia van den Elzen met haar pony Winnie Brabants Kampioen wist te worden in de klasse A-L1!!!
Namens onze club feliciteren wij Saskia van harte.
______________________________________________________________
Ook in het winterseizoen van 2013- 2014 waren er weer vele leden succesvol. Vele leden van onze club wisten zich dan ook te selecteren voor de finale half december in Ammerzoden.
Bij de pony’s wisten: Nicole van den Elzen met Iwan in de klasse C-L1, Evi van Lier in de klasse C-B en Saskia van den Elzen met Winnie in de klasse B-L1 een plek in de finale te veroveren.
Saskia wist ook een startplek voor de Brabantse kampioenschappen binnen te halen.
Bij de paarden wist: Saskia Banken met Bivaldo in de klasse Z1 een plek in de finale te behalen. Ook in de finale werd zij 2e en met deze score wist zij kringkampioen van kring Den Bosch te worden.